Tenna Pedersen – Kandidat til BØFAs bestyrelse

Tenna PedersenMit navn er Tenna Pedersen, jeg er 39 år og arbejder som børnebibliotekar i Ballerup.
Her har jeg været ansat siden 2008, først i Skovlunde filialen og siden hen på hovedbiblioteket i Ballerup.

Jeg blev færdiguddannet som bibliotekar i 1997 og efter et kort vikariat på Sønderborg Bibliotek, fortsatte jeg med at læse og blev i 1999 cand. mag i kultur og formidling, med hovedvægt på børnekultur.

Siden da har jeg været vidt omkring; Nuuk, Flensborg, Randers og nu Ballerup, altid med fokus på børnebiblioteket og børnekulturen.

Sideløbende med mit arbejde i Ballerup har jeg taget en diplomuddannelse i formidling af kunst og kultur til børn og unge.

Udover at være en børnebibliotekar der synes at det er fedt at lave store arrangementer og betjene alle de mange forskellige lånere, er jeg også TR på Ballerup Bibliotekerne.

Jeg vil gerne være med til at arbejde for børnebiblioteker og børnebibliotekarer i BØFA-regi, da BØFA gør en stor indsats for at samle og formidle vores faglige viden og skabe rum, hvor vi kan mødes.

Vi er den største gruppe indenfor BF, og jeg synes det er vigtigt at der er mange til at løfte opgaverne i bestyrelsen, så det er glædeligt at flere meldte sig på banen til årets generalforsamling og jeg håber på at jeg kan få lov til at gøre en forskel i BØFAs bestyrelses fremtidige arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.