Rikke Skuldbøl – Kandidat til BØFAs bestyrelse

Rikke SkuldbølKære medlemmer af BØFA

Jeg ønsker genvalg til BØFAs bestyrelse, hvor jeg har haft en plads i foreløbig en periode – og hvilken periode 

Mit navn er Rikke Skuldbøl. Jeg er leder af Faxe Kommunes Biblioteker, men har en baggrund som børnebibliotekar og ledende børnebibliotekar ved forskellige biblioteker, primært i Guldborgsund Kommune, siden jeg blev færdiguddannet i 1996.
Jeg er 37 år, bor i Vanløse og har to drenge på hhv. 12 og 15 år.
I min fritid er jeg aktiv sportsudøver og træner pt. til min første Ironman.

Som leder er jeg naturligvis bredt funderet, men børnekultur og børnebiblioteket har altid haft en særlig plads i mit hjerte.
Jeg nyder, at formidle min faglighed, som også er min ”private interesse”, og finder det derfor naturligt at fortsætte i BØFA for på den måde at bidrage i en stærk faglig funderet bestyrelse, som sætter medlemmerne højt og som ønsker at gøre en forskel.

Det ærgrer mig, at jeg desværre ikke har mulighed for at være til stede i dag. Dog håber jeg, at denne tekst har givet et lille indblik i Rikke og hvorfor hun (jeg) igen stiller op til BØFAs bestyrelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.