Julie Arndrup – Kandidat til BØFAs bestyrelse

Julie ArndrupMit navn er Julie Arndrup og jeg vil gerne stille op til BØFA´s bestyrelse.
Jeg er 35 år og bor sammen med en mand og vores to døtre, som er hhv. 8 og 3 år. Jeg er vokset op på sydfyn og har boet i København siden 1997.

Jeg er uddannet bibliotekar DB i 2001, og har lige siden arbejdet som børnebibliotekar. Først på store hovedbiblioteker i Købehavns området og i de sidste 5 år på Gilleleje Bibliotek i Gribskov kommune.
Jeg har altid brændt for børnene, for børnebiblioteket og for formidlingen af de gode oplevelser og det brede kulturelle tilbud, som jeg synes folkebibliotekerne både kan og skal tilbyde alle børn. Jeg har engageret mig i så mange forskellige ting jeg har kunnet komme til, bl.a. var jeg med på Spørg Olivia fra starten af og har også deltaget aktivt i redaktionsarbejdet bag Pallesgavebod fra starten af.
Jeg elsker det daglige udlånsarbejde, kontakten med børn og unge og den fornøjelse det er, at kunne overraske dem med det rette materiale på det rigtige tidspunkt, når de ikke vidste det fandtes eller at det lige var det de manglede.
I min fritid er jeg læsehest, blogger og sysler med broderi og børneopdragelse.

De sidste 5 år har jeg siddet i bestyrelsen for BØFA, og har brugt mine gode ideer og min energi på at arbejde for en masse spændende tilbud til medlemmerne. Det er blevet til tre gode konferencer, i Stockholm, London og Legoland og flere mindre fyraftensarrangementer. Der ud over har jeg lagt et stort arbejde i at få BØFA ind i de sociale medier, med en blog og en facebook side som stadig vokser. Jeg elsker det netværk der er i BØFA.
Hvis jeg bliver genvalgt, vil det fortsat være disse ting jeg vil arbejde for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.