Anne Marie Jensen – Kandidat til BØAs bestyrelse

Anne Marie JensenKære medlemmer af BØFA,
Jeg hedder Anne Marie Jensen, er 28 år og cand. Mag. i kultur og formidling/Bibliotekar DB. Jeg blev uddannet Bibliotekar DB fra Danmarks Biblioteksskole (IVA) i januar 2008 og Cand. Mag. i kultur og formidling fra Syddansk Universitet i januar 2011.
Jeg stiller op til BØFA’s bestyrelse, fordi mine interesser altid har været børnekulturen og arbejdet for og med børnene og de unge. Jeg ser BØFA som et vigtigt redskab i børnebibliotekarernes arbejde med at fremme bibliotekernes ressourcer, kulturtilbud og dermed styrke vores faglighed. Under kandidatuddannelsen var jeg ansat på Rødovre Bibliotek som kulturmedarbejder og bibliotekar hvor mine opgaver blandt andet var at arrangere årets børnefestival, koncerter, teater og samarbejde med kommunens institutioner.
I mit nuværende job på Humlebæk Bibliotek har jeg samme arbejdsopgaver og nyder virkelig at arbejde med og for børn og unge. I kraft af mine erfaringer med børn og børnekultur ved jeg at jeg kan være med til at gøre en positiv forskel og fremme børnebibliotekarernes faglighed og synlighed gennem BØFA’s arbejde.
Stem på mig – jeg arbejder for DIG og din faglighed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.