Ole Lund Kirkegaard i Kolding

Børn udstiller hjemmelavede storke. Udstillingen kan ses frem til den 29. november på Kolding Bibliotek, Lunderskov Bibliotek og Christiansfeld Bibliotek.

Store næb og fødder lavet af plastik, gummistøvler og computerdele. Vinger af fjer og papmache. Opfindsomheden har været stor blandt 5-10 årige i Kolding, da de af Kolding Bibliotek blev opfordret til at skabe skabe en ene-og-alene stork, i anledning af den store udstilling om børnebogsforfatter Ole Lund Kirkegaard på Koldinghus. En ene-og-alene stork er kendt fra bogen ”Lille Virgil” af Ole Lund Kirkegaard fra 1967.

Anledningen er en særudstilling på Koldinghus, om Ole Lund Kirkegaard og hans verden.

Jeg ved ikke med jer, men jeg synes det ser fantastisk ud! Og jeg elsker, at der bliver lavet flere af den slags udstillinger man kan gå ind i, og være med i, på en måde. De små skæve huse, ting man gerne må røre ved, lege med osv. Lækkert!

Læs mere om udstillingen HER.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.