Nominerede til BØFA prisen 2013

Tak for de mange indsendte forslag til nominerede til BØFA prisen 2013. Der var heldigvis nogle gengangere, som folk var enige om fortjente en nominering. Blandt de mange værdige kandidater har vi valgt følgende ud:

Lotte Lykke Simonsen. Fordi hun utrætteligt har arbejdet for børns kultur og børns bøger i mange år. Først som børnebibliotekar og leder af børnebiblioteket på Gentofte bibliotek, og siden med Ramasjang bussen, Bogfestivallen m.m. og nu på forlaget Carlsen. Dagligt kæmper hun for at gøre børnebibliotekarer til naturlige samarbejdspartnere for virksomheder og for at give os et fagligt løft.

Rikke Pal. Rikke er uddannet lærer og har ved siden af dette vigtige job startet bloggen Mors Apps. Her guider Rikke kyndigt alle der interesserer sig for digitale medier til børn gennem de nyeste og bedste apps til børn og barnlige sjæle. En stor hjælp til brugen og formidlingen af dette medie, både for børnebibliotekarer, forældre og børn.

Hyggefactory. Fordi projektet tør beskæftige sig med emner som kan være svære at tage hul på og på unik vis kombinerer sorgbearbejdelse med forfatterværksteder og bogudgivelse. Dermed giver man unge en sjælden mulighed for at sætte ord på når livet bliver svært.

Husk at kun medlemmer af BØFA kan stemme. For at stemme på din favorit, skal du sende en mail til Anine, på aninekaas @ gmail.com (husk at fjerne mellemrummene før og efter @).

Vi skal have stemmer senest den 1. juni 2013.

Du kan læse mere om BØFA prisen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.