Nominerede til BØFAprisen 2012

Så fik vi endelig styr på de mange gode forslag til BØFApris modtagere vi har fået ind i år. Tak for dem! Dejligt at medlemmerne vil være med til at finde en værdig modtager.

Blandt de mange gode forslag i år, var der flest der havde foreslået disse:

Hr. Skæg / Mikkel Lomborg

Begrundelsen for nomineringen lyder blandt andet “Hr. Skæg sætter med sine bøger, film og musik omkring bogstaver og tal fokus på at lære på en sjov og musikalsk måde. Teksterne holder hele vejen igennem! Og samtidig er der fokus på en af tidens store trends; at barnet kan have glæde af flere læringsstile i forbindelse med læringen.”

“I et mediebillede med mange tomme kalorier, hæver han barren noget så gevaldigt. Hans alfabetsange er fine og poetiske og så synes vi han er børnesolidarisk i hele sit virke. Når man træder ind i Hr. Skægs univers, handler det ikke om konkurrence, tempo og wauw effekt, men om fantasti, poesi og modet til at være sig selv.”

Børneteaterfestivalen

“Børneteaterfestivalen, som år efter år kommer til en kommune i Danmark og vender op og ned på hverdagen. 40 år og stadig ikke voksen. Festivalen profilerer ufortrødent kvalitets teater for børn, en vigtig kulturel indsats, hvor børn og deres voksne bliver præsenteret for et stykke dansk kultur. En vigtig måde at møde sig selv og andre på. Via levende skuespillere, kan børnene opleve, nyde, blive prikket til og spejle sig. Et besøg af festivalen sætter sig spor, det huskes i en kommune og det præger interessen og efterspørgslen på teater og kultur for børn flere år efter. Det er imponerende og meget professionelt.”

Spilmester Martin, fra Barda

“Martin Rauff fra Baaring Stories er manden bag Spilmester Martin og mange andre projekter. Han har fokus på de gode historier, og evner at formidle dem på en nytænkende og anderledes måde, som appelerer til børn i flere aldre.”

“Spilmester Martin kan tale med alle børn. Han er i øjenhøjde med dem og forstår at sætte gang i deres fantasi på en måde, så de selv kan arbejde videre med den.”

Husk, at det kun er medlemmer af BØFA der kan stemme.

Send din stemme til ask@randersbib.dk senest d. 31.7.

2 tanker om “Nominerede til BØFAprisen 2012”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.