BØFA pris vinder 2011

Det er blevet tid til at afsløre, hvem der har vundet årets BØFA pris. Der var flere gode nominerede, men overvægten af stemmerne gik til:

Teatret Gruppe 38

Teatret Gruppe 38 er et professionelt teater, der har eksisteret siden 1972. Teatret fik i 1980 status som egnsteater – nu lille storbyteater. I starten havde teatret adresse i et nedslidt baghus i Frederiksgade 34 i Århus, indtil vi i 1988 overtog det gamle, charmerende auktionslokale i Mejlgade.

Pr. 1. juli 2004 overtog vi den gamle sæbefabrik i Mejlgade 55, hvor Statens Film Central sidst har haft til huse. Med fabrikken har teatret igen fået samlet alle sine aktiviteter under ét tag og samtidig fået udvidet en smule. Lokalerne i sæbefabrikken giver en stemningsfuld ramme omkring teatret.

Udgangspunktet for Teatret Gruppe 38’s egne forestillinger og de gæstespil vi vælger at præsentere på vores scenen er, at de kan ses med stort udbytte af både børn og voksne. Teatret Gruppe 38 er en teaterscene, hvor børn, familier og voksne ved, at de sæsonen igennem kan komme og få usædvanlige teateroplevelser.

Teatret Gruppe 38 har en omfattende turnévirksomhed både i Danmark og udlandet. En fyldestgørende liste over hvor udlands-turnéerne har gået hen kan du finde her.

Prisen vil blive uddelt i forlængelse af generalforsamlingen d. 2.10. hvor man også kan møde Teatret Gruppe 38 og ønske dem tillykke – læs mere om tilmelding, tid og sted HER.

Og med hensyn til generalforsamlingen, vil BØFA´s bestyrelse gerne slå helt fast, at man godt kan stille op til bestyrelsen selv om man er forhindret i at være til stede d. 2.10. Man skal blot skrive at man gerne vil stille op og lidt om hvem man er og hvorfor man gerne vil i bestyrelsen, så folk har en chance for at vide, hvem de stemmer på. Omtale samt billede af dig selv, skal sendes til Anine på ask @ randersbib.dk senest lørdag d. 1.10.

Vi håber, om ikke på kampvalg, så i hvert fald på flere hænder og friske ideer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.