Referat af generalforsamling d. 20.4.13.

Først og fremmest – tusind tak for en rigtig hyggelig og dejlig dag til de fremmødte. Det var spændende at se Nordisk Film og høre de skøre historier om Ole Olsen og Løvejagten. Vi morede os i hvert fald, og var glad for at tilbringe sådan en fin solskinsdag sammen med så søde kolleger fra hele landet.

1. Julie valgt som referent, Anne Christine valgt som dirigent, stemmetællere er Marie og Malene.

2. Årsberetning og formandens beretning. BØFA har arbejdet med følgende de sidste to år: forsøgt at etablere samarbejde med andre af BF´s faggrupper, indtil nu uden held. Konference 2012 i Vejle, pæn succes, BØFA prisen 2012 gik til Teatercentrum. Medlemstallet ligger stabilt på 450+. Vi havde en fuldt booket temadag på Aros, som var en god og inspirerende oplevelse for alle. Facebook siden er tiltagende aktiv. Mange medlemmer bruger den til at spørge, diskutere, informere, efterlyse osv. Vi havde to bestyrelsesmedlemmer med på IFLA konf. i Finland, og deraf kom et oplæg på årets konf. og en artikel i Danmarks Biblioteker.

3. Revisoren gennemgik regnskabet for 2011-12. Det ser fint ud. De kritiske revisorer havde en lille anmærkning, man skal så vidt muligt altid huske at anføre anledning på bilagene. Dette tilstræbes, men kan være svært med f.eks. togbilletter købt på telefon og andet i samme stil.

4. Der var ingen rettidigt indkomne forslag. Helene fra Farum foreslog en undersøgelse af hvordan tilførslen af nye opgaver som borgerservice, pas, kørekort m.m. påvirker betjeningen af børn i bibliotekerne. Marie, vores kontaktperson i BF, mente at der måske allerede er lavet tilsvarende undersøgelser og vil undersøge dette, samt tage emnet op i hovedbestyrelsen. Julie og Malene følger op på dette.

5. Budgetforslag. Ingen forslag til ændringer. Vi bibeholder kontingentets størrelse.

6. Valg til bestyrelsen. Alle genopstiller undtagen Anne Marie, der har fået arbejde som voksenbibliotekar. Alle opstillede er genvalgt, og bestyrelsen består således stadig af Julie Arndrup, Gribskov, Anine Kaas, Aalborg, Anne Christine Seidelin, Helsingør, Tenna Hansen, Ballerup og Malene Hansen, Næstved.

7. Der vælges to kritiske revisorer og en suppleant. Dette blev Naja og Christine fra Allerød, samt Kirsten fra Århus, som suppleant.

8. Eventuelt. Kirsten fra Århus fortæller at de planlægger en temadag om børnelitteratur skrevet kun til  iPad/tablets, i september, og hvis man kender til gode eksempler må man meget gerne kontakte hende. Det lyder spændende!

Tak for god ro og orden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.