NY TEATERFESTIVAL FOR BØRN OG UNGE I KØBENHAVN

Mikkel Søndergaard Kryger fra COTYA har spurgt, om vi vil dele dette med BØFAs medlemmer – det vil vi selvfølgelig gerne…

Teaterøen og 11 kompagnier er gået sammen om at skabe en ny festival med teater for børn og unge i København. Fra torsdag 26. september til søndag 29. september vil Refshaleøen blive fyldt med gratis teaterforestillinger til COTYA – Københavns Teaterfestival for Børn og Unge. Teaterøen vil gerne invitere festivalarrangører, bibliotekarer, børnekulturkonsulenter m.fl. til at se forestillingerne og deltage i seminaret ”Hack the Theatre”.

Kender du et barn eller ungt menneske, der får lys i øjnene når de træder ind i teatermørket, så kan I roligt glæde jer. Til september får Københavns en ny festival ved navn COTYA – Københavns Teaterfestival for Børn og Unge.

Navnet er en sammentrækning af COpenhagen Theatre festival for Young Audiences: COTYA, og bliver en årligt tilbagevendende begivenhed på Refshaleøen. Og der er gratis adgang til alle forestillinger.

Arbejder du med teater på bibliotek, kulturhus mm. kan du få gratis formidlerpas til festivalen, der giver adgang til alle forestillinger.

Læs hvordan du får formidlerpas til COTYA – Københavns Teaterfestival for Børn og Unge

Tilmeld dig seminaret: “Hack the Theatre”

Danmark har noget af verdens bedste børneteater, og sådan skal det også være i fremtiden. Det sker kun ved at gå nye veje og skabe relevante møder mellem teater og publikum.

I samarbejde med Teatercentrum lancerer festivalen programmet “Hack the Theatre”. Konceptet handler om at få børn og unge i teatret gennem samskabelse, co-kuratering og feedback mellem børn, unge, scenekunstnere, lærere, pædagoger og teaterformidlere

Med ”Hack the Theatre” vil vi gøre børn og unge bevidste om, hvad de kan lide, engagere dem og give dem muligheder for at give feedback direkte til dem, som skaber og formidler teatret.

Seminaret finder sted torsdag 26. august fra kl. 10.00-15.00

Læs mere om tilmelding til ”Hack the Theatre”

En del af udviklingen af Refshaleøen

Refshaleøen har de seneste år udviklet sig fra en fjern industriegn i København til centrum for kulinariske og kulturelle oplevelser. COTYA er med til at fortsætte den udvikling.

Tag et picnictæppe med til Refshaleøen og slå jer ned på plænerne ved Teaterøen og nyd sensommersolen mellem forestillingerne. Nyd en eftermiddag på spidsen af Refshaleøen hvor industri møder natur, hvor byen ender og havet begynder, og hvor fantasien får frit løb i Teaterøens smukke og stemningsfyldte bygninger.

FAKTA

Torsdag 26. september til søndag 29. september er der COTYA – Københavns Teaterfestival for Børn og Unge på Teaterøen i København.

Navnet, COTYA, er en sammentrækning af COpenhagen Theatre festival for Young Audiences.

FORESTILLINGER PÅ COTYA


Himmel af Teater Minsk
Kom ind i min nat af Det lille Verdensteater
Spaghetti af Teater Batida
Den grusomme historie om Medusas hoved af Asterions hus
Cirkus inHabitus af De Røde Heste
Fyrtøjet – frit efter af Teater Værk
Woopsy af Teater TT
Skyggen af Teater TT
Holger af Det Fortællende Teater
Pinocchio af Teater Patrasket
Bustin Jieber har brug for en pause af teater [døgdi]
Vi åbner munden – Og hører sammen af Anika Barkan
Macbeth af Asterions Hus

Alle forestillinger er gratis. Skoler og dagtilbud kan reservere pladser gratis, og privatpersoner kan reservere pladser for kr. 25. pr. billet, eller møde op og satse på der er plads. Teaterformidlere og folk der arbejder med børne- og ungekultur kan få formidlerpas til alle forestillingerne.

Ud over teaterforestillinger er der kunst, musik, mad og godt selskab.

Festivalen er blevet til med støtte fra Københavns Kommune.

Se mere på www.cotya.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.